Despre Noi

Jasmine Travel este o agentie de turism touroperatoare specializata in oferirea de servicii turistice diversificate atat pentru turisti individuali, grupuri, cat si business travel.

Agentii nostri de turism va pot sfatui in alegerea destinatiei perfecte in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra pentru a va bucura de o vacanta asa cum v-o doriti.

Ceea ce ne diferentiaza de celelalte agentii de turism din Romania, este oferirea unor servicii turistice de calitate pentru a trai experiente inedite, oferindu-va o gama variata de vacante. Va punem la dispozitie diferite posibilitati de agrement sau vacante tematice, precum sejururi in Romania sau in strainatate, circuite interne si externe, vacante exotice, city break-uri, programe turistice welness, tabere pentru copii, s.a.

Despre Noi

Misunea noastra este sa oferim servicii turistice personalizate de inalta calitate si profesionalism, care sa satisfaca cele mai mai rafinate gusturi. Lucram cu foarte multa pasiune, interesele clientilor nostri fiind prioritare. Suntem deschisi, energici, creativi si dorim sa ne inspiram clientii prin crearea unor vacante inedite.

CE NE REPREZINTA!

Calatoriile si creativitatea sunt companioni perfecti. Locurile neexplorate din Romania sau din strainatate ne inspira creativitatea. Astfel, actiunile creative ne invata sa vedem lumea cu alti ochi, imbogatind calatoriile voastre prin experiente si mai interesante. Din acest motiv, am ales sa combinam pasiunea noastra pentru turism cu vacantele creative, prin care ne inspiram clientii, creandu-le un cadru perfect pentru o dezvoltare personala armonioasa.

Ne concentram pe satisfacerea nevoilor, dorintelor si preferintelor clientilor nostri si tindem in permanenta sa le depasim asteptarile. Consultantul dumneavoastra personal de calatorie va planifica vacanta de la A la Z, fiind atent la toate detaliile care sa va transforme vacanta intr-o experienta unica si de neuitat. Pasiunea pentru domeniul turismului ne ajuta sa construim relatii de incredere cu clientii nostri oferindu-le servicii turistice sigure si competitive pe piata din Romania.

Calatoriile sunt pasiunea noastra! Nu este nimic mai frumos decat mirosul unei plaje noi, sunetele unui oras nou, traditiile unei culturi alternative, arome ale gastronomiilor internationale, si melodia unei limbi necunoscute. Intalnind persoane diferite si interesante din intreaga lume, cunoscand perspectiva lor cu privire la modul de a trai viata ne imbogatesc experientele intr-un mod in care cuvintele nu pot exprima acest lucru.

  • Creeaza servicii turistice personalizate „tailor made”
  • Va ofera experiente inedite
  • Consiliere turistica si asistenta de specialitate
  • Va inspira in alegerea unei destinatii perfecte pentru a va bucura de o vacanta creativa
  • Va salveaza timpul si energia
  • Promptitudine, corectitudine, autenticitate, flexibilitate, incredere si profesionalism
Profesionalism

Servicii turistice oferite de Jasmine Travel