Sunny Beach

sunny-beach-bulgaria

Sunny Beach este cea mai mare statiune din Bulgaria. Acesta este situat intr-un un golf in forma de semiluna intre orasul Nesebar si statiunea Sveti Vlas.
Cu sute de hoteluri, posibilitati de divertisment si unitati de alimentatie publica, magazine si infrastructura dezvoltata, statiunea poate primi in prezent mii de turisti.
Clima de aici se remarca prin vara fierbinte si temperaturi medii in luna iulie de 22-23 ° С. Plaja are peste 10 km lungime iar latimea in unele locuri, depaseste 60 de metri.
Nisipul fin, dunele de nisip naturale si inclinarea graduala catre fundul marii atrag mii de turisti din intreaga lume. Plaja din Sunny Beach a fost detinatoarea premiului „Blue Flag” (steag albastru) in anul 2011 – o distinctie pentru un mediu curat.
Optiunile de cazare in complex sunt extrem de diverse – de la complexuri luxoase de 5 stele la diverse categorii de hoteluri, vile, pensiuni, hoteluri apartament, etc. Unitatile de alimentatie publica si de divertisment din statiune sunt numeroase si ofera preparate diverse, atat din bucataria bulgara cat si din cea internationala.
Cluburile si discotecile din Sunny Beach sunt renumite si cunoscute peste tot in lume. DJ si interpreti cunoscuti sunt adesea invitati aici, iar petrecerile lor atrag multi tineri.
Divertismentul pentru turisti este garantat de diversele atractii – sporturi nautice, surf, volei pe plaja, aqua parc, bowling, diverse instalatii pentru copii, etc.
Statiunea s-a stabilit, de asemenea, ca unul dintre cele mai mari complexuri din tara, oferind conditii minunate pentru conferinte si turism de afaceri.
Hotelurile mari au sali si instalatii de conferinte mari, necesare pentru aceste tipuri de servicii.
Orasul Nesebar este situat in imediata apropiere. Datorita numarului mare de monumente culturale, Nesebar este inclus in lista siturilor de mostenire culturala UNESCO. Cel mai mare port de iahturi de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria este situat in statiunea Sveti Vlas la doar cativa kilometri departare.

Se incarca Harti
Vizualizare
Normal Miezul noptii Festival familie Open dark Riverside Ozan
Locatia mea Ecran complet

Total: 54 hoteluri .    Se afiseaza 1 - 10 VizualizareToate

Cauta Sejururi

Nu este ceea ce cautati? Incercati din nou cautarea